Producten Maatwerk Contact Home Home Applicaties Maatwerk Contact

Over ons

Wie zijn wij?

Contact

Algemene voorwaarden

Informatie

Je eigen portalen verkopen

Vacatures

Social Media

Facebook

LinkedIn

Wordpress

Aviantas is voortgekomen uit een praktische speurtocht naar de mogelijkheid om online intakes en testen af te nemen. Een betaalbaar, makkelijke te bedienen portaal dat ook nog eens de mogelijkheid biedt om een eigen look & feel mee te geven.


Omdat de verschillende bestaande opties te ingewikkeld waren, niet konden wat wij wilden of simpelweg niet betaalbaar, zijn we zelf aan de slag gegaan en hebben we IntakePortal ontwikkeld. Door samen te werken met onze klanten de functionaliteit al sterk ontwikkelt en volgen er met grote regelmaat meer uitbreidingen. Kunst is hierbij een balans te vinden tussen de individuele wensen en de toepasbaarheid voor andere klanten.


Een jaar na de oprichting van Aviantas, hebben we ons tweede product gelanceerd: TrainersPortal. Dit laat zich het beste omschrijven als een soort marktplaats voor trainers en coaches. Via TrainersPortal kunnen zij een profiel aanmaken en trainingen aanbieden. De mogelijke opdrachtgevers kunnen op profielbasis een trainer selecteren, of wel direct inschrijven op de aangeboden trainingen. Alles is natuurlijk gratis te gebruiken voor zowel de trainer als de opdrachtgever. Helemaal interessant wordt het natuurlijk als de twee systemen aan elkaar gekoppeld worden. Dan kunnen deelnemers die zich inschrijven direct online een test maken, een assessment ondergaan of een intake doorlopen.


Kortom met Aviantas willen we praktische toepasbare portalen ontwikkelen die direct inspringen op de wensen van onze klanten. En dat natuurlijk tegen een betaalbaar tarief.Samen bieden we een brede ervaring op het gebied van productontwikkeling, programeerkennis, training en procesbeheersing.


Marcel  & Edwin Heitmeijer

Oprichters Aviantas