Producten Maatwerk Contact Home Home Applicaties Maatwerk Contact

Over ons

Wie zijn wij?

Contact

Algemene voorwaarden

Informatie

Je eigen portalen verkopen

Vacatures

Social Media

Facebook

LinkedIn

Wordpress

IntakePortal maakt het mogelijk om zelf uw online vragenlijsten, testen, scans, enzovoort te maken en af te nemen. Of het nu gaat om “De Roos van Leary”, een taaltest, een medewerkerstevredenheidsonderzoek of het online screenen van sollicitanten: het is allemaal mogelijk via IntakePortal.

IntakePortal biedt vele functies en mogelijkheden en is volledig te gebruiken met onze gratis licentie.

IntakePortal

TrainersPortal is een portaal dat u in staat stelt om direct contact te maken met freelance trainers en coaches. We hebben hiervoor twee varianten: een gratis variant die u gewoon online vindt en door iedereen gratis te gebruiken. is De andere variant is bedoelt voor aanbieders (of juist afnemers) van trainingen en stelt u in staat om uw trainingen en inschrijvingen online af te handelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gericht aanbod voor aparte klanten.


TrainersPortal

Via CoursePortal bent u in staat om alle facetten van het inkopen van trainingen te automatiseren. Het portaal wordt volledig op maat gemaakt en stelt u bijvoorbeeld in staat om budgetten toe te kennen aan medewerkers, budgethouders te koppelen, evaluaties en eindrapporten in te zien, et cetera. Daarnaast krijgen uw leveranciers eventueel een eigen omgeving waarin zij het trainingsaanbod zelf up-to-date kunnen houden. Indien gewenst zorgen wij voor de begeleiding van uw medewerkers en leveranciers.

CoursePortal

Aviantas levert diverse standaard portalen en maatwerk online omgevingen. Wilt u één van onze standaard portalen aanpassen voor uw organisatie? Dat kan door bijvoorbeeld uw eigen huisstijl toe te voegen of de functionaliteiten toe te voegen.